//
kreu

Latest Post

“21 vjet që ‘fle’ me Enverin. Nuk e shes se është i shtetit”

“21 vjet që ‘fle’ me Enverin. Nuk e shes se është i shtetit”

Ardit Rada / Labinot Mal “O Ramazan dun me na e mor Enverin!”, iu drejtua gjithë shqetësim Sabireja udhërrëfyesit që na çoi tek shtëpia e Konferencës së Labinotit. Në fakt, gruaja e cila ka 21 vite që e ruan shtatoren në bronz 3 metër të lartë dhe që peshon 750 kg, është përballur disa herë … Vazhdoni leximin

Përditësime Twitter

Vendosni adresën tuaj të e-mailit

Bashkojuni 35 ndjekësve të tjerë